ASIAKASCASET

CASE - BUSTER

Siirsimme vastuun Buster-veneiden pintakäsittelystä Lainisalo Oy:lle.

Buster halusi keskittyä brändiin liittyvään tuotekehitykseen ja alumiinin käsittelyyn. Sen oman pintakäsittelylaitoksen pintakäsittelyvastuu siirtyi vuonna 2009 Lainisalolle yhdessä noin 30 työntekijän kanssa. Lainisalo on siitä lähtien pintakäsitellyt kaikki Buster-veneet ja tuonut niiden pintakäsittelyyn uusia menetelmiä. Vuodessa pintakäsitellään nykyisin noin 2000 venettä.
''Veneiden pintakäsittelyn ulkoistuksen myötä saimme kumppanin, jonka korkea ammattitaito ja innovatiivinen näkemys auttavat meitä kehittämään Pohjoismaiden alallaan tunnetuinta tuotemerkkiä entistä kilpailukykyisemmäksi ja halutummaksi.'' Juha Lehtola, toimitusjohtaja / Inhan Tehtaat Oy

CASE - PEKKA JYLHÄ

Taideteos on aina yksilö ja hyvä taide herättää tunteita ja uusia ajatuksia, se edellyttää myös tekniseltä toteutukselta pyrkimystä täydellisyyteen.

Lainisalo on ollut jo vuosien ajan taiteilija Pekka Jylhän taideteosten pintakäsittelijä. Olemme suorittaneet pintakäsittelyä sekä paikan päällä että linjastoissa niin yksittäisiin teoksiin kuin suurempiin kokonaisuuksiin. Lainisalo on valikoitunut Jylhän preferoiduksi kumppaniksi, koska se on poikkeuksellisen paneutunut siihen, miten kunkin teoksen kohdalla saadaan mahdollisimman onnistunut ja visuaalisesti toivottu lopputulos.
''Tässä pyrkimyksessä Lainisalo Oy on ollut suureksi avuksi monen vuoden ajan... ja on jatkossakin.'' Pekka Jylhä, kuvanveistäjä

CASE - PATRIA

Vuonna 2006 valitsimme Hämeenlinnan yksikön pintakäsittelykumppaniksemme Lainisalo Oy:n. Lainisalo on vastannut tuotteidemme maalauksesta sekä maalausteknologian siirrosta kohdemaihin.

Patria ulkoisti Lainisalolle Hämeenlinnan omatoimimaalaamonsa jo vuonna 2006. Lainisalo osti maalaamon ja henkilökunnan, siis koko maalaamon. Yrityskaupan myötä Patrian Hämeenlinnan maalaamosta kehittyi yksikkö, joka pystyi palvelemaan alueen toimijoita laajemminkin. Samalla pystyttiin laskemaan kustannustasoa ja lisäämään osaamistasoa.
''Olemme olleet tyytyväisiä yhteistyöhön. Kumppanuus on mahdollistanut Patrialle keskittymisen ajoneuvoteknologian kehittämiseen sekä ajoneuvojärjestelmien kokoonpanoon.'' Patria

HALUATKO TIETÄÄ ENEMMÄN?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.