Case-Buster

Case-buster

Buster siirsi veneiden pintakäsittelyn Lainisalo Oy:lle.

Buster halusi keskittyä brändinä tuotekehitykseen ja alumiinin käsittelyyn. Busterin pintakäsittelylaitoksen pintakäsittelyvastuu ja noin 30 työntekijää siirtyivät Lainisalolle vuonna 2009. yhdessä noin 30 työntekijän kanssa. Lainisalo on siitä lähtien pintakäsitellyt kaikki Buster-veneet ja tuonut niiden pintakäsittelyyn uusia menetelmiä. Lainisalo pintakäsittelee vuodessa noin 2000 Buster-venettä.

Veneiden pintakäsittelyn ulkoistuksen myötä saimme kumppanin, jonka korkea ammattitaito ja innovatiivinen näkemys auttavat meitä kehittämään Pohjoismaiden alallaan tunnetuinta tuotemerkkiä entistä kilpailukykyisemmäksi ja halutummaksi.

Juha Lehtola, toimitusjohtaja

- Inhan Tehtaat Oy

Katso myös muut asiakascaset

Pekka Jylhä

CASE Military

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö