CASE-Military

CASE-Military

Lainisalo mukana uudistamassa RK62 rynnäkkökivääriä

Lainisalo oli mukana kehittämässä ja toteuttamassa 762RK62M3-aseen kokeilupinnoitetta.

– Haimme oikeanlaista, käyttötarkoitukseen sopivaa ja ominaisuusvaatimukset täyttävää pinnoiteratkaisua yhdessä asiakkaan kanssa, kertoo Tepa Lehtinen, Lainisalon tuotekehitysjohtaja ja Military-toimialueen Key Account Manager.

– Lopputuloksena on hybridi kokonaisuus. Kiväärissä on käytetty useampaa pinnoitetta, koska sen eri osat vaativat erilaisia ominaisuuksia. Pinnoitteet ovat esimerkiksi todella ohuita ja niiden mekaaninen, kemian ja lämmönkesto on erinomainen. Olimme mukana uuden 762RK62M3-aseen kehitystyössä myös osallistumalla testituotantoon ja tuottamalla pintakäsittelyohjeiston asiakkaalle.

Lainisalo Oy valikoitui toimittajaksemme pinnoitealan korkean tietotaitonsa, pinnoitealan kokemuksensa sekä joustavuutensa vuoksi. Myös yrityksen suhtautuminen laatuun ja turvallisuuteen ovat korkealla tasolla, mitkä olivat osa valintakriteereistämme, sanoo korjaamopäällikkö Jani Myllykangas Millog Oy:stä. – Projektin ensimetreiltä projektin päättymiseen saakka Lainisalon ja Tepa Lehtisen ammattitaito sekä joustavuus tarpeisiimme ja sitoutuminen projektiin olivat kiitettävällä tasolla.

Jani Myllykangas

Katso myös muut asiakascaset

Pekka Jylhä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö