Erikoispinnoitteet

Nykyaikaiset ja kustannustehokkaat erikoispinnoitteet erityisen vaativiin kohteisiin. Asiantuntijapalvelua ja vahvaa osaamista jo yli 30 vuoden kokemuksella. Innovatiivista ja väsymätöntä tuotekehitystä ylittääksemme odotukset.

Erikoispinnoitteilla paras lopputulos

Erikoispinnoitteet ovat ydinosaamistamme. Olemme työskennelleet erikoispinnoitteiden parissa jo yli 30 vuotta. Kehitämme erilaisia pinnoiteratkaisuja vaativiin olosuhteisiin, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Erikoispinnoitteilla on mahdollista esimerkiksi UV-suojata tai parantaa käsiteltävän tuotteen kulutuskestävyyttä. Erikoispinnoitteet voivat olla antibakteerisia ja estää virusten leviämistä. Lue lisää  ViralSafe-tuoteperheestä.

Räätälöimme erikoispinnoitteet asiakkaan tarpeen mukaisesti. Suosittuja erikoispinnoitteita ovat esimerkiksi erilaiset nano- ja keraamiset pinnoitteet.

Pinnoitteet

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Toimipisteet

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö