Kokoonpano ja paino

Osaavaa ja yhdenmukaista kokoonpanopalvelua ammattitaidolla. Kustannustehokasta ja räätälöityä painotekniikkaa silkki- ja tampopainolla. Ketterät logistiikkapalvelut-ja ratkaisut yrityksesi eri tarpeisiin. Hoidamme tarvittaessa koko toimitusketjun hallinnan, jotta voit keskittyä  paremmin yrityksesi ydinosaamiseen.

Kokoonpanopalvelut

Toteutamme tarkat ja yhdenmukaiset kokoonpanopalvelut teollisuuden eri tarpeisiin. Tilavissa tuotantotiloissamme on mahdollista koota ja varastoida mittavia kokonaisuuksia.

Onnistunut  kokoonpanoprosessi on tärkeä osa toimitusketjua.  Tarjoamme kattavaa ja osaavaa toimitusketjun hallintaa sekä optimointia, jotta voit tehokkaasti keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin. 

Palvelut

Painatus

Tarjoamme laadukasta ja kustannustehokasta silkki- ja tampopainopavelua vuosien kokemuksella. Painamme tuotteita teollisuuden eri tarpeisiin. Meiltä saat kestävät painotuotteet nopeasti ja edullisesti.  

Käyttökohteet

Logistiikka

Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kattavat varastointi- ja kuljetuspalvelut. Tavaroiden pakkaamisesta varastointiin ja turvalliseen kuljetukseen, me hoidamme kaiken. Logistiikan hallinta on oleellinen ja tärkeä osa toimitusketjun hallintaa.  Ylläpitopalvelumme sisältää koko hankinta- ja toimitusketjun hallinnan avaimet käteen -ajatuksella.

Palvelut

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Toimipisteet

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö