Tervetuloa asiakkaaksemme

Lainisalo on yli 30 vuotta vanha teolliseen pinnoittamiseen keskittynyt perheyritys. Yritys on vuosien kuluessa hioutunut moniosaajaksi, joka on kristallisoitunut asiakaslähtöiseksi palvelukonseptiksi. Ydintämme on meidän erittäin innovatiivinen tuotekehitys ja yrityskulttuurimme kyseenalaistava asenne.

Parasta palvelua

Meistä

Me teemme asioita ja hiomme konsepteja, joista asiakkaat ovat aidosti kiinnostuneita ja ovat niitä valmiita ostamaan. Olemme samalla tuotantokeskeisiä ja pidämme jo suunnitteluvaiheessa huolta siitä, että olemme valmiita näitä konsepteja myymään.

Asiakkaittemme tuotteita löytyy kaikilta maailman mantereilta ja olosuhteista, joka tekee työstämme merkityksellistä ja innostavaa!

Parasta palvelua

Toimipisteemme

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Suomessa on kaksi yksikköä jotka sijaitsevat Helsingissä sekä Ähtärissä. Virossa Tallinnassa on myös kaksi yksikköä. Palveluksessamme on noin 100 ammattilaista, joista puolet Suomessa ja puolet Virossa. Budjetoitu yhteenlaskettu liikevaihtomme on 2021 noin 10M€ ja vuonna 2022 noin 13M€.

Parasta palvelua

Strategiamme

Strategiamme kasvaa ja kansainvälistyä pohjautuu tuotekehitykseemme ja uusiin innovatiivisiin pinnoitteisiin, sekä patentteihin.

Tuotevalikoimaamme kuuluu standardipintakäsittelyjen, kuten jauhe- ja märkämaalausten lisäksi keraamiset, sekä muut erikoispinnoitteet. Käsittelemme muovi, metalli, puu, sekä komposiittimateriaaleja päivittäin.

Vuodesta 1990

Historia

Toimitusjohtajamme Pertti Lainisalo perusti Yhtiön vuonna 1990 rahoittaakseen insinööriopintojaan. Pääomanaan -20.000 markkaa. VW Passat & oma maaliruisku kokoonpanolla mentiin muutama kuukausi, joka pian päivittyi Tuusulan Kellokoskella sijaitsevaan puolikylmään 100m2 kaarihalliin. Vuoden 1991 lopulla oltiinkin jo Helsingissä Malmilla ensimmäisten työntekijöiden kanssa toteuttamassa unelmaa maailman parhaasta maalaamosta. Alusta lähtien, kuten tänäänkin toimintaamme leimaa intohimo, kyseenalaistaminen, avoimuus ja rohkeus.

Lainisalo Oy on perheyritys, joka meille tarkoittaa yhteenkuuluvuutta, tasa- arvoa, rasismin ja lapsityövoiman vastaista ajattelua, sekä vastuuta ympäristöstämme. Haluamme tarjota työntekijöillemme vakaata ja pysyviä työpaikkoja, niin myötä kuin vastoinkäymisissä.

Arvomme

Ideat ratkaisuiksi

Olemme valinneet polun, joka ei ole helpoin, mutta luotamme pitkäjänteiseen työhön ja tuotekehitykseemme matkallamme kohti kansainvälisyyttä ja ympäristön huomioivaa pintakäsittelyä.

Haluamme olla asiakkaillemme kilpailuetu ja osana strategiaa myös ympäristö näkökulmasta. Olemme päättäneet pyrkiä tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden valita tuotteisiinsa mahdollisimman vähän ympäristöä ja energiaa kuormittavia tuotteita. Muovien päätymistä luontoon voimme yhdessä asiakkaiden kanssa estää valitsemalla valikoimistamme luonnon mukaisia tehoaineita ja pigmenttejä sisältäviä tuotesarjoja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö