Palvelut

Lainisalo on  luotettava ja vastuullinen kotimainen toimija – omaamme yli 30 vuoden kokemuksen alalta. Tarjoamme teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille Suomessa ja Virossa. Meiltä saat asiantuntijapalveluita kustannustehokkaasti ja nopeasti.  

Pintakäsittelypalveluiden lisäksi tarjoamme tuotantoketjun hallinnan palveluita asennuksesta, varastointiin ja muihin logistiikan palveluihin. Työskentelemme ahkerasti tuotekehityksen ja -tutkimuksen parissa, hoidamme tuotedokumentointia ja järjestämme koulutuksia.  

Henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua 100 ammattilaisen voimalla

Lainisalon palveluksessa on 100 ammattilaisen henkilöstö. Me autamme yritystäsi valitsemaan oikeat toimenpiteet – kustannukset kurissa pitäen ja aikataulut huomioiden.

Pintakäsittelypalveluita valitessa on oikean menetelmän valinta tärkeää. Kestävän ja täydellisen lopputuloksen lisäksi, sopiva menetelmä voi tuoda myös merkittäviä säästöjä kustannuksissa.  Käytännössä kaikki materiaalit voidaan pintakäsitellä,  kun valittu on oikeanlainen menetelmä. 

Olemme vastuullinen kotimainen toimija. Noudatamme työssämme laatu- ja ympäristövaatimuksia. Toimintamme on sertifioitu ISO 9001- ja ISO 14001-standardein.

Parasta palvelua

Asiakaslupauksemme

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö