Menetelmänä jauhemaalaus

Jauhemaalauksella eli pulverimaalauksella saadaan aikaiseksi kestävä ja kova pinta. Jauhemaalaus on pinnoitusmenetelmänä ympäristöystävällinen ja kustannustehokas tapa maalata. Käyttökohteen ja korroosioneston tarpeen mukaan on saatavilla erityyppisiä jauhemaaleja.

Jauhemaalaus

Jauhemaaleja on saatavilla eri käyttökohteisiin niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Jauhemaalauksella saadaan aikaiseksi kova ja kestävä maalipinta, joka suojaa tehokkaasti mekaaniselta ja kemialliselta kulutukselta. Jauhemaalaus on ympäristöä vähemmän kuormittava vaihtoehto, sillä jauhemaalit eivät sisällä lainkaan haitallisia liuottimia tai haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.

Koska jauhemaali leviää helposti sähkövarauksensa ansiosta pieniin koloihin ja kulmien taakse, se on oiva valinta pinnoitusmenetelmäksi. Jauhemaalaaminen on kustannustehokas vaihtoehto, sillä maalinkulutus on pienempää verrattuna märkämaalaukseen. Lisäksi ohi ruiskutettu maali voidaan kerättä talteen ja uusiokäyttää. Jauhemaalatut kappaleet kuivatetaan polttouunissa. Uunituksessa jauhe sulaa ja lopulta kovettuu saumattomaksi sekä todella kestäväksi pinnaksi. 

Jauhemaalauksen esikäsittely

Onnistunut lopputulos perustuu oikein valittuun ja tehtyyn esikäsittelyyn.  Suoritamme esikäsittelynä puhalluksia, pesuja ja pinnotteita riippuen kappaleista, asiakkaan vaatimuksista sekä maalausohjeista. Teemme muun muassa eri standardien ja laatuvaatimusten mukaisia palosuojamaalauksia, rasitusluokat huomioiden. 

Nykyaikainen kalustomme ja kattava kapasiteettimme takaavat aina parhaat ratkaisut eri pintakäsittelytarpeisiin.

Esikäsittelyt

Konekanta

Tarjoamme laadukkaita pintakäsittelypalveluita Suomessa ja Virossa. Yksiköissämme suoritetaan pintakäsittelyä  manuaalisesti ja automaatiota hyödyntäen roboteilla. Työt tehdään maalauslinjastolla tai maalauskammioissa, pintakäsittelytarpeesta riippuen.

Käytännössä kaikki materiaalit ovat pintakäsiteltäviä, kun on valittu sopiva menetelmä. Menetelmien valintaan vaikuttaa myös käsiteltävien tuotteiden kappalemäärä. Oikea menetelmä voi tuoda merkittäviä kustannussäästöjä ja teknisiä etuja.

Meillä on vaadittava ammattitaito ja ymmärrys pintakäsittelymenetelmistä. Autamme sinua mielellämme. 

Jauhemaalaus linjojemme maksimi koot:

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Toimipisteet

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö