Keraamiset pinnoitteet

EKOLOGINEN JA ERITTÄIN KESTÄVÄ VAIHTOEHTO PERINTEISILLE MENETELMILLE

Keraamiset pinnoitteet kehitettiin ratkaisemaan hienomekaanisten osien pintakäsittelyssä ilmeneviä ongelmia. Lainisalolla on vuosien kokemus keraamisista kovapinnoitteista, ja olemme saaneet laadukkaiden Keraamisten pinnoitteiden tuoteperheeseen lisää valikoimaa.

Keraaminen pinnoite on vastuullisempi valinta

Lainisalo on vastuullinen toimija ja pyrimme hyödyntämään ympäristöystävällisiä ratkaisuja toiminnassamme. Keraamiset pinnoitteet kuormittavat ympäristöä perinteisiä pinnoitteita vähemmän. Prosessi ei vaadi kemiallisia esikäsittelyjä. Tuotteet sisältävät vain murto-osan muoveja, raskasmetalleja ja VOC-yhdisteitä perinteiseen maalaukseen verrattuna.

Keraamiset pinnoitteemme ovat REACH-, ROHS- ja Prop65-vaatimusten mukaisia.

Ominaisuudet

Merkinnät keraamisen pinnan päälle

Lainisalo tarjoaa lisäpalveluna pinnoitetuille tuotteille laserpinnoitusta ja taajuusmaalaamista. Menetelmien avulla voidaan keraamisen pinnan päälle lisätä merkintöjä, ja tuotteita voidaan esimerkiksi yksilöidä.

Kysy lisätietoja laserpinnoituksesta ja taajuusmaalamisesta myynniltämme!

Keraamiset pinnoitteet ovat monipuolia pinnoitteita. Tuote kestää erittäin korkeita lämpötiloja, jopa +1000 °C:n asti. Pinnoitteilla on erinomainen kulutuksen kesto, joka yhdistettynä voimakkaaseen kemikaalinkestävyyteen, tekee tuotteesta todella pitkäikäisen.

Lainisalon asiantunteva myyntipalvelu kertoo mielellään lisää keraamisista pinnoitteista myynti@lainisalo.fi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Toimipisteet

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö