Menetelmänä märkämaalaus

Virheetöntä ja laadukasta märkämaalausta. Pitkää elinkaarta ja erinomaista suojaa. Märkämaaleilla on erinomaiset korroosionesto-ominaisuudet, hyvä säänkesto ja mekaaninen sekä kemiallinen kestävyys.  Toteutamme ensiluokkaista pintakäsittelyä kaiken kokoisille yrityksille.  

Märkämaali

Märkämaalaus sopii menetelmänä niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Visuaalisen ilmeen lisäksi märkämaalauksella voidaan luoda tuotteisiin erilaisia ominaisuuksia, kuten antibakteerisuojausta tai naarmuuntumisen estoa. Märkämaalaus on hyvä valinta, kun halutaan esimerkiksi maalata kappaleen eri puolia eri väreillä. Märkämaalia on myös mahdollista kerrostaa. 

Märkämaalaus on hyvä ratkaisu pinnoitusmenetelmäksi, kun tuotteen materiaali tai jokin sen osa ei salli muuntyyppisten maalien käyttöä. Märkämaalausmenetelmän valintaan voivat vaikuttaa eri tekijät, kuten tuotteen lämmönkestävyys, kappaleen koko- tai painoluokka. Märkämaalattuja kappaleita voidaan kuivattaa yleensä huoneenlämmössä. Märkämaalaukseen voidaan päätyä myös vaaditun värisävyn tai maalilta vaadittujen erikoisominaisuuksien vuoksi.

Märkämaalauksen esikäsittely

Onnistunut lopputulos perustuu oikein valittuun ja tehtyyn esikäsittelyyn.  Suoritamme esikäsittelynä puhalluksia, pesuja ja pinnotteita riippuen kappaleista, asiakkaan vaatimuksista sekä maalausohjeista. Teemme muun muassa eri standardien ja laatuvaatimusten mukaisia palosuojamaalauksia, rasitusluokat huomioiden. 

Käsiteltävä materiaali voi olla mitä vain –  esimerkiksi muovi-, lasikuitu-, metalli- ja puupinnat saavat meillä laadukkaan ja virheettömän pinnan. Nykyaikainen kalustomme ja kattava kapasiteettimme takaavat aina parhaat ratkaisut eri pintakäsittelytarpeisiin.

Esikäsittelyt

Konekanta

Tarjoamme laadukkaita pintakäsittelypalveluita Suomessa ja Virossa. Yksiköissämme suoritetaan pintakäsittelyä  manuaalisesti ja automaatiota hyödyntäen roboteilla. Työt tehdään maalauslinjastolla tai maalauskammioissa, pintakäsittelytarpeesta riippuen.

Käytännössä kaikki materiaalit ovat pintakäsiteltäviä, kun on valittu sopiva menetelmä. Menetelmien valintaan vaikuttaa myös käsiteltävien tuotteiden kappalemäärä. Oikea menetelmä voi tuoda merkittäviä kustannussäästöjä ja teknisiä etuja.

Meillä on vaadittava ammattitaito ja ymmärrys pintakäsittelymenetelmistä. Autamme sinua mielellämme. 

Konekanta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Toimipisteet

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö