Pintakäsittelyä myös kriisitilanteen aikana

Elämme poikkeuksellisia ja kriittisiä aikoja. Sen sijaan, että kertoisimme mahdollisista toimintamme rajoituksista, niin pyrimme palvelemaan teitä normaalisti & tehokkaasti niin kuin aina!

Lainisalo Oy jatkaa kokopäiväistä työskentelyä myös tämän kriisitilanteen aikana auttaen nyt jo olemassa olevia asiakkaita. Olemme myös valmiina auttamaan uusia asiakkaita, joiden pintakäsittelytarpeisiin tämä tilanne vaikuttaa.

Meillä Lainisalolla on pintakäsittelylaitoksia seuraavissa toimipisteissä:

Helsinki: Märkämaalaus, pulverimaalaus ja silkkipainatus
Ähtäri: Märkämaalaus
Viro: Märkämaalaus, robottimaalaus, pulverimaalaus ja kokoonpano. Lisäksi silkki- ja tampopainatus. Virossa on merkittävästi myös vapaata varastotilaa 1200m2, esim. kokoonpanoon ja välivarastointiin.

Kaikki tehtaamme ovat avoinna työtarpeiden mukaisesti!

Fyysisiä tapaamisia meidän ei kannata järjestää, mutta sähköpostin välityksellä ja puhelimitse pääsee tällä alalla jo todella pitkälle. Tärkeintä on, että saadaan tavara liikkumaan! Lainisalon oma rekka on myös käytössä normaalisti logistiikan helpottamista varten.

Kun teillä on tarpeita pintakäsittelylle, joihin me voisimme vaikuttaa tai joissa voisimme olla avuksi, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

Yhteistyöterveisin,
Lainisalon konserni

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö