Rekry: Ruiskumaalari, Jauhemaalari ja Trukkikuski

Lainisalo etsii ruiskumaalareita ja jauhemaalareita Helsinkiin ja Tallinnaan. Etsimme myös trukkikuskia Helsinkiin.

Lainisalo Oy on Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo. Palvelemme eri teollisuudenaloja tarjoamalla monipuolisia pintakäsittelytoimintoja sekä logistiikka- ja tuotekehitysratkaisuja. Itsenäinen tytäryhtiömme Lainisalo Rakennusmaalaus Oy toteuttaa kaikki sisä- ja ulkopuolen tasoitus- ja maalaustyöt niin suurissa kuin pienissä kohteissa sekä projekteissa. Yleisimmin asiakkainamme näissä projekteissa ovat rakennusliikkeet. Työllistämme noin 120 henkilöä Helsingissä ja Tallinnassa.

Ruiskumaalareita ja jauhemaalareita – Lainisalo Oy

Helsinkiin ja Tallinnaan. Etenkin ruiskumaalarin työssä on hyötyä automaalarikoulutuksesta – mutta varsinkin oikeanlaisesta asenteesta.

Trukkikuski – Lainisalo Oy

Helsinkiin. Tässäkin työssä arvostamme ennen kaikkea oikeaa asennetta ja halua oppia uutta.

Kaikki työpaikkamme ovat vakituisia, sillä suunnittelemme liiketoimintaamme vuosiksi eteenpäin ja haluamme tarjota saman mahdollisuuden myös työntekijöillemme. Asiakkaamme ovat kansainvälisiä yrityksiä, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään Suomen lisäksi myös ulkomailla, tervetuloa mukaan matkalle!

Lainisalo OY:n työtehtävistä lisätietoa antavat

Helsingin työt:

Ilkka Kuusisto
+358 50 599 1736
ilkka.kuusisto@lainisalo.fi

Tallinnan työt:

Pertti Lainisalo
+358 400 701 080 / +372 5303 0880
pertti.lainisalo@lainisalo.fi

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö