Asiantuntijapalvelut ja tuotekehitys

Nykyaikaiset ja kustannustehokkaat erikoispinnoitteet erityisen vaativiin kohteisiin. Asiantuntijapalvelua ja vahvaa osaamista jo yli 30 vuoden kokemuksella. Innovatiivista ja väsymätöntä tuotekehitystä ylittääksemme odotukset. 

Asiantuntijapalvelut

Autamme asiakkaitamme tuotantoprosessien hallinnassa ja kehittämisessä. Olemme tukena maalaushankkeissa operoimassa ja konsultoimassa. Kehitämme erilaisia maalausjärjestelmiä vaativiinkin ympäristöihin.

Tavoitteenamme on lisätä asiakkaamme kilpailukykyä, parantaa laatua ja lisätä kustannustehokkuutta. Tarjoamme tukea ja selkeitä ratkaisuja, sillä omaamme  vankan kokemuksen pinnoiteteknologiasta.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat myös erilaiset testaukset ja tarkistukset, kuten Frosio-tarkastustukset.

Menetelmävalinnat ja tuotannon ratkaisut

Kehitämme ja valmistamme monipuolisia pintakäsittelyjärjestelmiä eri materiaaleille, käyttöympäristöt huomioiden. Järjestelmien toimivuus testataan huolellisesti tutkimuslaboratoriossamme.

Opastamme ja neuvomme kuinka erilaisia pinnoitteita hyödynnetään käytännössä tarjoamalla asiakkaalle kattavat maalausohjeet.

Tuotekehitys

Kehitämme jatkuvasti uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle modernia teknologiaa hyödyntäen. 

Erilaisilla lisäaineilla ja sideaineratkaisuilla pystytään parantamaan tuotteen toiminnallisia ominaisuuksia ja pidentämään tuotteen elinkaarta. Oikeanlainen pinnoite voi tuoda myös kustannussäästöjä, sillä maalipinnoitteella voidaan vaikuttaa myös energiankulutukseen.

Tuotekehityksen ansiosta voidaan pinnoituksella saada tuotteesta esimerkiksi itsestään puhdistuva, kosteutta imevä, kaasua absorboiva, sisäilmaa puhdistava, bakteerien tarttumista estävä, sähköä johtava tai kitkaa lisäävä.

Testaus- ja tarkastuspalvelut

Nykyaikaisessa tutkimuslaboratoriossamme on mahdollista, tuotekehityksen ohella, teettää erilaiset analyysit ja maalausstandardien mukaiset tarkastukset.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää enemmän?

Lainisalo kehittää ja tuo uusia menetelmiä pintakäsittelyalalle. Haluamme tarjota premium-tason teollisuuden pintakäsittelypalvelua kaikenkokoisille yrityksille. Asiakaslupauksemme perustana on  toimitusvarmuus, laatu, kustannustehokkuus ja kumppanuus.

Toimipisteet

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö