Uusi tytäryhtiö Tallinnassa – Lainisalo Powder Painting OÜ avattiin

Lainisalo palvelee Virossa yhä monipuolisemmin. Uusi tytäryhtiömme Lainisalo Powder Painting OÜ tarjoaa sekä pintakäsittely- että kokoonpano- ja merkintäpalveluja. Viron-liiketoimintamme on kasvanut koko olemassa olonsa ajan, ja sen vuosittainen liikevaihto on nyt noin miljoona euroa. Lainisalo Powder Painting OÜ sijaitsee Irun kylässä Harjun maakunnassa Tallinnan seudulla. Uuden tytäryhtiön tuotannosta ja myynnistä vastaa tuotanto- ja teknologiajohtaja Marek Reinsalu.

Pintakäsittely-, kokoonpano- ja merkintäpalveluja

Lainisalo Powder Paintingin pulverimaalaamossa toteutetaan sekä suuren kapasiteetin automaattimaalauksia että pieniä, käsin tehtäviä maalaustöitä. Tarjolla on myös painatus-, pakkaus-, kokoonpano- ja logistiikkapalveluja.

– Käytössämme on ITW Gema -automaattimaalaamo 14 pistoolilla. Automaattilinja sisältää tehokkaan jauheentalteenottojärjestelmän, joka mahdollistaa 98 % jauheen hyötysuhteen. Automaattilinjalla on viisivaiheinen Surtec 609 -esikäsittely, Marek Reinsalu kertoo.

Lainisalo työllistää vuoden 2019 aikana noin kaksikymmentä henkilöä Virossa. Tavoitteemme on olla Baltian alueen johtava teollisuusmaalaamo, mutta ulkomaan liiketoimintaa ei ole tehty siirtämällä töitä Suomesta Viroon, vaan luomalla sinne uutta liiketoimintaa.

Osa Viron henkilöstöstä on kuitenkin Suomesta. Lainisalon johdosta ja liiketoiminnasta Virossa vastaa Juuso Lustre, joka on pitkäaikainen Lainisalolainen. Hän siirtyi Suomessa lakkautetun Hämeenlinnan tehtaan johdosta Viron maajohtajaksi.

– Haluamme olla hyvä ja uralla eteenpäin kannustava työnantaja. Työntekijämme ovat alasta kiinnostuneita ja tuntevat ammattiylpeyttä, Juuso Lustre kertoo.

Yhteystiedot:

LAINISALO POWDER PAINTING OÜ
Ämma tee 78 B, Iru küla
Harju maakond 74206
ESTONIA

Marek Reinsalu
Product manager
+372 58585106
estonia@lainisalo.fi

LAINISALO INDUSTRIAL PAINTING OÜ
Juuso Lustre
Business Director, Country Manager
+358 40 3562079
estonia@lainisalo.fi

Tutustu myös toiseen Tallinnan-tehtaaseemme, Lainisalo Industrial Painting -yhtiöön, joka tarjoaa muun muassa robottimaalausta. >>

Haluatko tietää enemmän?

Tulemme mielellämme kertomaan, miten olemme ratkaisseet materiaaleihin, menetelmiin ja prosesseihin liittyviä ongelmia. Kerromme, miten ratkaisujamme voisi soveltaa yrityksenne liiketoimintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö